Figyelem Felhívás!

Tájékoztatásul, minden régi és leendő ügyfelünknek, az a bizonyított tény, hogy közel 30 éve a Bau-Ferr 2000 Kft. megalakulása előtt szövetkezeti ipari üzemként gyártja az Eredeti és időközben fejlesztett TOTYA típusú kazánokat. Minden téves híreszteléssel ellentétben bírósági úton is igazolt tény lett, hogy a TOTYA típusú kazánokat az Égszöv Zrt partnereként gyártottuk, és 2005-ös megszűnése óta csak mi gyártjuk és forgalmazzuk.

Mivel sokan próbálkoznak e név alatt forgalomba hozni és a piacon teret nyerni, ezért gondoltuk, hogy a bírósági végzéssel igazolva jól gondolja meg minden vevő és kereskedő, hogy kitől veszi a TOTYA típusú kazánját. Ha az Eredetivel egyező tulajdonságú és minőségűt akar, akkor azt megkaphatja a BAU-FERR 2000 Kft kereskedői és szerelői csoportjainál, vagy közvetlen a gyártótól. Ha valaki ismerte a TOTYA típusokat az elég ha ránéz a kazánra (ha szigetelés nincs rajta) és már látja is hogy melyik készült eredeti formátumba. Pl.: ha csak a tetőt nézi, már látja a különbséget, régi és hagyományos ívelt tetővel, ahol a víz áramlási ellenállása minimális. A volt Égszöv Zrt partnereként már közel 30 éve gyártjuk a TOTYA kazánokat.

Az alaptípusok jó tulajdonságait beépítettük a fejlesztett változataiba, és erősített kivitelben jó minőségben nagy választékban gyártjuk és forgalmazzuk kazánjainkat.

25-28 évről visszatérő vevők a legjobb referenciák kazánjaink megbízhatóságáról és jó hatásfokáról. Kérjük keresse a TOTYA logóval ellátott kazánokat a kereskedőknél is, nehogy később gondja és kára származzon, mert nem az eredetit forgalmazza és vásárolja.

Megbízhatóságunk jeleként a két éves jótállást 2012. augusztus 1-től három évre emeltük!

Ha bárki 195 905 lajstromszám alatt mutat fel TOTYA védjegyről szóló igazolást, az a bírósági végzés értelmében törvényt sért, és a vevőit félrevezeti.

 

totya-vegzes.jpg

 

totya-vegzes2.jpg